Waardevolle vakantie

Naast ruimte en veel natuur, krijg je dit er ook allemaal bij!

Betaalbaar

Het huisje is per nacht te huur voor 125,- (weekend min. 2 nachten) We stoken de hottub 1 x voor je op, wil je er vaker in, dan rekenen we 15,- per keer extra. Eenmalig schoonmaakkosten huisje en hottub 50,-.

Inclusief

Schone en opgestookte hottub, veranda met prachtig uitzicht, zonnige tuin met gras en overkapping. Badjassen, éénpersoonsdekens, keukenlinnen, baby- kinderspullen, speelgoed. Er is nog veeeeel meer. Bekijk hier de inventarislijst

Hottub

Op het terrein van het huisje staat een eigen hottub, we stoken hem gratis voor jullie op. Wel graag op tijd aangeven, het opstoken duurt enkele uren. Willen jullie er vaker in, geen probleem, kost 15,- per keer extra!

Annulering

Zijn er persoonlijke omstandigheden waardoor het verblijf niet door kan gaan? Je kunt gratis annuleren en hopelijk kunnen jullie een andere keer de 'schade' inhalen.

Niet vergeten

Bad- en bedlinnen (1-pers.) dus handdoeken/washandjes en matras- kussen en dekbedhoes. Dekens, kussen en keukenlinnen zijn aanwezig! Bekijk hier de inventarislijst

Max 4 personen

Het huisje is geschikt voor max. 4 personen, er is 1 twee-persoonsbed, 2 een-persoonsbedden en kinderbedjes. Helaas zijn huisdieren en roken niet toegestaan.

Meer weten, we vertellen graag!

Via onderstaand formulier of mail ons via info@devierdekolonie.nl, we reageren snel!